@resolwaredothu
resolware egyedi szoftver előnyeirugalmasan bővíthető és könnyen testreszabható megoldásokelőnyös fizetési konstrukcióalapos tervezésfelhasználóbarát többnyelvű felülettöbb platformról való elérhetőségörökélet garanciakedvező ár

Cég

A resolware bt 2005-ben a kis- és középvállalkozások minőségi, egyedi fejlesztésű szoftverek iránti kielégítetlen igényeinek kiszolgálása céljából alakult. Manapság az egyedi fejlesztésű szoftverekkel foglalkozó cégek leginkább nagyvállalati megoldások szállítására helyezik a hangsúlyt, miközben a kisebb vállalkozások igényei rendszerint háttérbe szorulnak. Mivel a kis- és középvállalkozások emberi, és anyagi erőforrásaik szűkössége miatt óriási előnyökre tehetnek szert az egyedi fejlesztésű szoftverek használatával, ezért mi elhatároztuk, hogy kedvező áron minőségi megoldásokat szállítunk az Ön vállalkozása számára.
Mi magunk is kisvállalkozás vagyunk, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy elégedetlenül távozzon tőlünk.

Alapító

A cégünk alapítója Szente András, aki több mint 15 éves tervezői és programozói tapasztalattal rendelkezik. András közel 70 alkalmazást tervezett és fejlesztett vállalkozások számára és több mint 15 nagyvállalati rendszer megvalósításában vett részt. Ő alkotta meg azokat a központi elemeket, amik termékeink alapköveit jelentik és személyesen vesz részt az összes általunk készített szoftver tervezésében és fejlesztésében.

Minőség

A célunk az, hogy olyan felhasználóbarát szoftver megoldásokkal szolgáljunk, amelyek kedvező áruk mellett képesek rugalmasan lépést tartani az Ön vállalkozásának növekvő igényeivel. Csak olyan szakembereket foglalkoztatunk, akik nemcsak, hogy felelősséget éreznek munkájuk iránt, de élvezik és büszkék is arra, amit csinálnak. Munkatársainktól maximalizmust követelünk annak érdekében, hogy azt a kiváló minőséget tudjuk nyújtani, ami Önt megilleti.