@resolwaredothu
resolware egyedi szoftver előnyeirugalmasan bővíthető és könnyen testreszabható megoldásokelőnyös fizetési konstrukcióalapos tervezésfelhasználóbarát többnyelvű felülettöbb platformról való elérhetőségörökélet garanciakedvező ár

Árak

Ahogy az Ön vállalkozása különbözik más vállalkozásoktól, úgy különböznek a szoftverek, amelyeket ezen vállalkozások használnak, így az Ön igényeinek ismerete nélkül lehetetlen pontosan meghatározni, hogy egy egyedi szoftver fejlesztés mennyibe fog kerülni.

Kezdjük azzal, hogy bár néhány szoftverünkhöz már 50 ezer forintért is hozzájuthat, kisvállalkozások automatizálását és webes megjelenését támogató egyedi fejlesztésű szoftvereink jellemzően a 200 ezer és 800 ezer forint közötti ártartományba esnek. Nagy projektek általában 800 ezer forint feletti összegbe kerülnek. Lépjen velünk kapcsolatba Lépjen velünk kapcsolatba és kérje ingyenes egyedi szoftver fejlesztési árajánlatunkat az Ön vállalkozása számára.

Nézze meg, hogy áraink milyen szolgáltatásokat tartalmaznak. olvasson erről többet Fejlesztés fázisai

Fizetési feltételek

Átvállaljuk az anyagi kockázatot a fejlesztés idejére azzal, hogy nem kérünk semmilyen letétet, vagy előleget. Egészen az első előzetes verzió átadásáig anélkül folytatjuk a munkát, hogy Ön akár egy árva forintot költene a jövőbeni szoftverére. A szerződési ár kiegyenlítése a következő lépésekben történik:

Ahogy láthatja, a fizetési konstrukciónk úgy lett megalkotva, hogy Ön csak azért fizet, amit már kézhez kapott.

Elégedetlenségi engedmény

Abban az esetben, ha Ön nincsen megelégedve az egyedi szoftverrel, melyet az Ön vállalkozása számára készítünk, a teljes szerződési ár maximum 20%-át visszatarthatja.

Egyedi fizetési konstrukciók

Csakúgy, mint a szerződés bármely más része, a fizetési feltételek is egyéni megegyezés tárgyát képezhetik. Ha egy, a fent részletezett konstrukciótól eltérő ütemtervet részesítene előnyben, csak vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi boldogan meghallgatjuk, hogy mire gondolt.