@resolwaredothu
resolware egyedi szoftver előnyeirugalmasan bővíthető és könnyen testreszabható megoldásokelőnyös fizetési konstrukcióalapos tervezésfelhasználóbarát többnyelvű felülettöbb platformról való elérhetőségörökélet garanciakedvező ár

Vállalkozás automatizálás egyedi szoftver segítségével

Kedvező árú megoldást kínálunk Önnek ahhoz hogy vállalkozása mindennapos teendőinek automatizálásával egy időben növelje cége hatékonyságát és csökkentse a hibák előfordulásának esélyét. Szoftvereink bevezetésével nemcsak olyan értékes emberi erőforrásokat takarít majd meg, amelyeket kényesebb feladatokra összpontosíthat, de a rutin feladatok közben elkövetett emberi hibák számát is csökkenti. És ez még mindig nem minden... ha az Ön vállalkozása a mi szoftverünk támogatását élvezi, akkor az üzleti folyamatairól kapott olyan elemi információk révén, amelyekhez ezelőtt nem fért hozzá és nem tudott elemezni, az Ön vállalkozása vezető pozícióba kerül.

Rugalmas megoldások

Ami az Ön vállalkozását a nagyvállalatoktól megkülönbözteti, az nem csak cége korlátozott költségvetése, hanem annak rugalmassága és a piac örökké változó követelményeihez való gyors alkalmazkodásának képessége. Mi felismerjük ezt a hatalmas előnyt, amit az Ön vállalkozása a nagyvállalatok lassú gépezeteivel szemben élvez, és olyan egyedi szoftver megoldásokkal szolgálunk, amelyek képesek az új kihívásokkal állandó módosítások nélkül szembenézni. Eme rugalmasságot, kiugróan magas fokon testreszabható szoftverek létrehozásával érjük el.

Platformok

Szoftver megoldásaink magukban foglalják a több platformról való elérhetőséget, amely még akkor is biztosítja a teljes munkavégzés lehetőségét az Ön számára, amikor íróasztalától távol tartózkodik. Az Ön egyedi szoftverének távoli elérése egyrészt történhet mobil eszközének wap, illetve web böngészőjén keresztül, de megvalósulhat PDA-jára, vagy okostelefonjára telepített, külön erre a célra kifejlesztett kliens alkalmazás használatával is. Windows és Linux PC-kre, Windows CE kézi eszközökre, Pocket PC PDA-kra illetve Symbian alapú okostelefonokra fejlesztünk szoftvereket.

Többnyelvű támogatás

Az olyan technológiák, mint az internet, már képesek hatalmas távolságok áthidalására, így nyitva meg új piacokat az Ön vállalkozása számára. A mi egyedi szoftvereink használatával Önnek most arra is lehetősége nyílik, hogy lerombolja a nyelvi akadályokat, és képes legyen munkatársait, üzletfeleit és vásárlóit saját nyelvükön elérni. Szoftver megoldásaink eredendően magukban hordozzák a többnyelvű támogatást, így könnyen és gyorsan képesek új nyelveket „megtanulni”.

Technológiák

Nagy tapasztalatunk van a következő technológiák használatában: C++, Delphi, Kylix, C#, ASP.Net, ADO.Net, Java, JSP, HTML, Java Script, XML, WML, Oracle, MS SQL, MySQL, MS Access, Interbase és Firebird.

Fejlesztési fázisok

Minden általunk készített egyedi szoftver a következő fázisokon megy keresztül:

Örökélet garancia

Örökélet garanciát adunk minden általunk készített szoftver megoldásra. Ez a garancia magában foglalja bármely szoftver hiba kijavítását, ami a szoftver eredetileg tervezett környezetében és használati módja során lép fel.

24 órás támogatás a hét minden napján

A hét minden napján 24 órás támogatást biztosítunk, amely készen áll az Ön kérdéseinek megválaszolására, vagy a szoftverének használatában való segítségnyújtásra.